Een professionele analyse van uw wijn kunnen wij voor u uit laten voeren. De belangrijkste details worden door een gespecialiseerd wijnlaboratorium met de analyse vastgelegd zodat u precies weet hoe uw wijn er voor staat. U ontvangt een rapport met resultaten per parameter.
Basis analyse:
- Totaal alcoholgehalte
- Effectief alcoholgehalte
- Vergistbare suiker
- Totaal zuren
- Vrije SO²
- Totaal SO²
- pH-Waarde
- Relatieve dichtheid
Basis+ analyse:
(basis analyse + onderstaande parameters)
- Totaal extract (= Extract inclusief restsuiker in g/Liter)
- Suikervrij extract (= Totaal extract minus restsuiker in g/Liter)
- Vluchtige zuren
Totaal analyse:
(basis analyse + onderstaande parameters)
- Appelzuren
- Melkzuren
- WIjnzuren
- Vluchtige zuren
- Totaal extract (= Extract inclusief restsuiker in g/Liter)
- Suikervrij extract (= Totaal extract minus restsuiker in g/Liter)
- Glucose
- Fructose
- Reductonen
Hoe in te sturen;
- Wijnmonster in een plastic flesje van minimaal 250ml, geheel afgevuld!
- Etiket met daarop de volgende aanduidingen;
– Benaming van de wijn
– Type wijn: droog / zoet
– Jaartal oogstjaar
– Naam/namen van het druivenras/druivenrassen
– Uw naam/bedrijfsnaam
Goed verpakt opsturen naar;
Wijnbouw Totaal
Boschoven 26
5111 XG Baarle-Nassau
Nederland
Staffelkortingen vanaf 4 en vanaf 8 stuks.